Vi i Sky Accounting AS benytter oss av 24SevenOffice’s regnskapssystem for å kunne skreddersy arbeids- og bilagsflyt tilpasset våre kunders behov – og tilby regnskap og rapportering som ferskvare.

Et komplett og fleksibelt ERP-system i skyen

24SevenOffice er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Økonomi og regnskap står sentralt i 24SevenOffice, der de i tillegg til å levere et komplett forretningssystem også leverer et kraftig regnskapssystem. Systemet er modulbasert og har et åpent API slik at du enkelt kan skreddersy den modulpakken du trenger, og få en optimal arbeidsflyt med et bredt utvalg av integrasjoner.

 

Les mer om 24SevenOffice sitt regnskapsprogram her eller kontakt oss for mer informasjon. 

 

Vi i Sky Accounting AS jobber i samråd med 24SevenOffice for å levere det beste innen bedrifts- og økonomisystemer til våre kunder. Et tett samarbeid mellom kunde og byrå gir en trygg og verdifull relasjon som begge parter nyter godt av. Sammen ønsker vi å styrke bedrifter for fremtiden!

Veien til regnskapshus 2.0

11. November 2021 hadde vi gleden av å gjeste CAMP.CLOUD hvor vi sammen med Regnskap Norge og Vekstra satte i gang en spennende diskusjon rundt ulikheter i regnskapsbransjen og de forskjellige forutsetninger byråer har i dag for å rigge seg for fremtiden. Se webinaret her!