Kompetanse

Vi er kjent med mange ulike bransjer og løser mange ulike utfordringer! Her er noen av de tjenestene vi kan bistå med:

Enkelte bransjer har allikevel fått en ekstraordinær satsning hos oss fordi vi innenfor disse bransjene har personale med spesialisert kompetanse:

Barnehageregnskap

Vi er kjent med hvordan ulike barnehager velger å drive og vi kan bidra med å lette arbeidet når det kommer til regnskap, lønn og fakturering.

Kjøreskoleregnskap

Med bransjekunnskap fra kjøreskolevirksomhet og med mange års erfaring med regnskap ønsker vi å forenkle din hverdag og fungere som en god samarbeidspartner i det daglige.

Idrettsregnskap

Å la et autorisert regnskapsbyrå utføre klubbens regnskapsoppgaver er et klokt valg. Gjennom alle våre verv og erfaring innen idretten, vet vi hva som skal til for å utføre klubbens regnskapsoppgaver på riktig måte.

Eiendomsdrift

Vi har ansatte med verdifull kunnskap og lang erfaring innen eiendom, og kan bistå med rådgivning innen investering, salg, skatt og regnskap.

Aksjeselskap

Vi har sett aksjeselskaper i alle faser og former, og er godt kjent med kravene som stilles av struktur og lovverk. Vi kan rådgi deg innenfor selskapsstruktur og behovet for et holdingselskap.

Enkeltpersonforetak

Det stilles enklere krav her enn til aksjeselskap, men kompetansen på skatt og fradrag for deg som selvstendig næringsdrivende og privatperson er viktig.

Systemer

For å bistå deg i din bransje har vi kjennskap og erfaring med mange forskjellige systemer.

Uavhengig av hvilket system du bruker eller hvilken bransje du trenger regnskap for kan du ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud!