Kjøreskoleregnskap

Kjøreskoleregnskap er vår siste satsning – og kommer i regi av at vi har ansatt en tidligere kjørelærer, som nå stiller som regnskapskonsulent.

Vårt ønske er å bistå kjøreskolene med regnskap og bidra til forenkling av regnskapshverdagen!

Regnskap og økonomi

Vi har mange års erfaring med regnskap. Regnskap skal oppleves enkelt og oversiktlig – og fungere som et godt styringsverktøy i hverdagen. Når regnskapet er løpende gir det rom for å få oversikt på økonomien. Vi fungerer som din sparringspartner på økonomisiden i hverdagen.

Bransjekunnskap

Bransjekunnskapen gjør at vi kan levere den optimale tjenesten til dere. Vi vet hva som fungerer godt og hva som er utfordrende i kjøreskolebransjen. Vi ønsker å legge vekt på at vi skal være en støtte for dere i hverdagen.

Systemer

Vi benytter primært Tripletex og 24SevenOffice som er ledende regnskapssystemer på nett. For deg som driver et lite enkeltpersonforetak tilbyr vi også det nyutviklede regnskapssystemet Catacloud.

Utover dette har vi også kjennskap til Tabs – booking og administrasjonssystem for kjøreskoler.

Lønn

Rett lønn til rett tid! Med våre systemer har vi mulighet til å legge opp til timeregistrering direkte i regnskapssystemene, eller vi mottar grunnlaget fra dere direkte. Systemene tilbyr mulighet for elektronisk tilgang til lønnsslipper, reiseregninger og utleggsregistreringer – på nett eller i app.

For deg som driver alene

Vi vet at mange i kjøreskolebransjen driver virksomheten alene, og at du i tillegg til å kjøre med elever, administrere skolen og balansere familieliv ofte står alene om økonomi og strategiske beslutninger!

Vi ønsker å være din trofaste partner i driften av kjøreskolen din! I tillegg til at vi effektiviserer regnskap, lønn og økonomi, drodler vi gjerne rundt strategi og beslutninger, og prøver å finne ut hvordan du kan få mest mulig ut av driften din.

  • Elektroniske lønnsslipper – på epost, app og nett
  • Registrering av utlegg og reiseregninger i app og på nett
  • Regnskapet tilgjengelig på alle plattformer – i skyen
  • Vi er din sparringspartner på veien

For dere som driver en større kjøreskolevirksomhet

Målet med kjøreskoleregnskap er å samle mest mulig bransjekunnskap, slik at alle kan dra nytte av det hele veien. Ved å effektivisere regnskapet deres får dere kontinuerlig oppdaterte tall som dere kan styre virksomheten ut ifra. Vi vet at større virksomheter også har behov for en regnskapsfører som forstår virksomheten – og det er der vi kommer inn i bildet. Vi ønsker å gi dere et godt styringsgrunnlag i hverdagen, forenkle regnskapshverdagen, bruke mindre tid på det administrative, og være der for dere når det trengs.

  • Elektroniske lønnsslipper – på epost, app og nett
  • Registrering av utlegg og reiseregninger i app og på nett
  • Regnskapet tilgjengelig på alle plattformer – i skyen
  • Vi er din sparringspartner på veien
  • Tilgang på unik lønnskompetanse hos vår «egen» lønnsavdeling – Norsk Lønn AS

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!